UA-55605009-3
Feest DJ NIK-Y
Allround feest dj

Swingen, springen en meezingen

 

Je wilt graag een dj huren die het publiek laat swingen, springen en meezingen. Een dj waarbij al je wensen centraal staan en die weet hoe je een feestje kan bouwen. 

Feest dj Nik is al vanaf 1992 actief als professioneel dj. Niet alleen op feesten en partijen maar ook op grote evenementen zoals bedrijfsevenementen en festivals.    

Van hakke tot Hazes

Wat kun je zoal verwachten als je Feest dj Nik boekt voor jouw feest of evenement. Hij heeft niet echt een playlist waar hij zich aan houd. Nik voelt de sfeer perfect aan en speelt daar op in. Dat ene nummer op het juiste moment is de formule voor een zeer geslaagd feest. 

Je swingt bijvoorbeeld op nummers van o.a. Jive Bunny, Chubby Checker en Madness maar ook Donna Summer, Tina turner en vele andere knallers.

Heb je daarna nog energie over dan springen we natuurlijk op de beste feest hits en gabberen we op Dj Paul Elstak, Charley Lownoise en de bekende hardstyle nummers. En wat dacht je van AC/DC, Melrose en Brain Adams.

Zit de sfeer er eenmaal in dan zingen we mee met de leukste Schlagers, Engels en Nederlandstalige hits zoals Ich bin wie Du, Andrè Hazes en Single Ladies van Beyonce. 

Natuurlijk denken we ook aan de tortelduifjes onder ons. De beste slowdance nummers zullen door de speakers klinken. Denk hierbij aan Casanova van Ultimate Kaos, Maria Maria van Santana of Du van Peter Maffay.

Al met al je komt deze avond niks te kort. Laat jou herinnering ineens niet meer in de steek en komt er per toeval een nummer naar boven dat je graag wilt horen? Loop even naar Nik toe (wel met een vers koud biertje) en vraag jouw nummer aan. 

 

 
Foute act

Wil jij een fout feest organiseren? Neem dan contact op  met 085 0600076 of stuur ons een email.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen