Feest DJ Nik
De foute FEEST DJ

Swingen, springen en meezingen

Binnenkort wilt u een feest of evenement organiseren en nu zoekt u een DJ die de sfeer tot feest maakt. Een dj die het publiek laat swingen, springen en meezingen. 

Feest DJ Nik draait al meer dan 20 jaar op de meest uiteenlopende feesten en evenementen door heel Nederland. Met zijn "foute dj" act zorgt hij ervoor dat het publiek zich vermaakt met de foutste hits allertijden. 


Van hakke tot Hazes

De foutste hits komen voorbij. Denk hierbij aan de dansbare 70's, 80's & 90's tot de leukste meezingers van ABBA, Schlager en de Nederlandstalige muziek.

Feest dj Nik voelt de sfeer heel goed aan en speelt daar op in. Daarnaast heeft hij interactie met het publiek om het "feestgehalte" optimaal te houden.De Dj Voor ieder feest En Evenement

Nik is te boeken voor talloze feesten, partijen en evenementen zoals bruiloften, verjaardagen en themafeesten maar ook bedrijfsfeesten, schoolfeesten tot de grotere evenementen. 

Boek je een optreden van 60 minuten of een een aanvullend programma tot 360 minuten, zodra de eerste nummer wordt afgespeeld gaat het publiek los.


Professioneel Apparatuur nodig?

Is er op de locatie geen professioneel apparatuur aanwezig dan zorgen wij dat er licht en geluid op de feestlocatie komt te staan. 

Na aanleiding van jouw gegevens zoals het aantal gasten en welke lichtshow je wilt, maken wij een passende offerte voor u.

Is er wel professionele appartuur aanwezig waar Feest DJ Nik kan inprikken dan nemen wij contact op met de locatie of deze geschikt is. Je wilt immers wel goed geluid op je feest.


Te boeken voor de volgende feesten

  • Bruiloften
  • Verjaardagsfeesten
  • Jubileumfeesten
  • Bedrijfsfeesten
  • Thema feesten
  • Evenementen
 


 
UA-55605009-3