UA-55605009-3
Feest DJ NIK-Y
Allround feest dj

Biografie

Feest dj Nik (Nik van der Heide) is geboren op 3 november 1976 te Eindhoven. Al vanaf kleins af aan is Nik opgegroeid met muziek. Zijn vader drumde en zijn oom was toetsenist.

In de jaren 90 begon Nik te oefenen met het draaien van muziek. D.m.v. 2 platenspelers (Technics) was hij (naast zijn sport) veel bezig met het mixen van muziek. Zo begon zijn carrière als dj in 1992. 

Naast het draaien van feestjes draaide hij ook zo en dan in een discotheek in Eindhoven. Pas later in 1995 werd hij gevraagd op de grotere evenementen en discotheken in Nederland en België. (Bonzai Records)

Door alle aandacht die Nik kreeg en weinig rust is Nik in 2000 een keer gestopt geweest. Hij had het even gehad met alles en wilde rust. Hij is toen op een camping gaan wonen waar hij leuke tijden heeft gehad samen met familie en vrienden.

Op een dag kwam hij op de camping in een discotheek. Hij zag dat zijn oude klas genoot Marcel stond te draaien.  Marcel kwam naar hem toe en zei tegen Nik..."Nik wil jij 14 dagen het hier van mij overnemen want ik ga 2 weken naar het buitenland op vakantie". Nik aarzelde even maar het begon toch wel weer te kriebelen. Marcel stelde hem voor aan Jack (uitbater van de discotheek) en zo doende draaide Nik op de camping.

Marcel was een echte Hardcore DJ (tegenwoordig te vinden op de grote festivals) en Nik wilde wat anders. Hij was de hardcore ff beu en wilde feest. De Après-ski was in aantocht en dat leek Nik wel wat om dit te gaan draaien. Hij leerde de techniek zelf aan om op het juiste moment te "kappen" met een nummer en direct door te starten met een nummer dat de sfeer omhoog duwde. In combinatie met het "mixen en kappen" (stijl après-ski) kwamen steeds meer camping gasten naar de discotheek toe. Want ja Nik draaide alle stijlen door elkaar en maakte er een complete feestcafé van.

Tegenwoordig is Nik nog steeds allround dj en een echte feest dj. Hij hoeft geen set van te voren te maken. Hij voelt het publiek aan en speelt daar geweldig op in.  

Nik heeft tegenwoordig ook zijn eigen bedrijf in de muziek en staat zo ieder weekend op feesten en partijen maar ook evenementen. Geen beroemdheid meer maar gewoon genieten van het publiek die het naar zijn zin heeft. 

Zijn motto is dan ook: SWINGEN, SPRINGEN EN MEEZINGEN!


 
 
 
 
E-mailen
Bellen